Kiemelt programajánlatunk: Zselici csillagpark

Wellness

Wellness

 

A wellnesstér a pihenés és relaxálás helyszíne, amely az Ön felfrissülését és feltöltődését szolgálja.

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk a harmónikus és egészségtudatos életmód kedvelőit.

Úszómedence: A szálloda wellness részlegében található az 50 m2 vízfelületű, 1,5 m mély úszómedence. Mind a medence melletti nyugágyak, mind a fürdőtér szabadtéri terasza nyújt lehetőséget a pihenésre, napozásra, és kikapcsolódásra.

Jacuzzi: A melegebb vízhőfok és víz alatti masszázs kedvelői az úszómedence melletti 4 személyes pezsgőfürdőben merülhetnek el.

Szaunák: A szaunázás kedvelői fürdőtérben kialakított finn és infraszaunában is van lehetőségük relaxálni.

Szolárium: A barnulni vágyóknak ajánljuk álló szoláriumunkat. Amely elősegíti a szervezet D-vitamin és kálcium termelését, megszünteti a stressz hatásait és kedvezően hat a kedélyállapotra.

Masszázs: Vendégeink az alábbi masszázsfélék közül tudnak választani. Kérjük, hogy masszázsigényüket szobafoglaláskor jelezni szíveskedjenek. Időponttal kapcsolatban keresse a recepciós kollegát.

Fürdőköpeny és szauna törölköző kölcsönzés: Kaució ellenében a recepción kérhető fürdőköpeny és szauna törölköző. (1000 Ft/fő/fürdőköpeny, 300 Ft/fő/szauna törölköző)

(Fürdőköpenyt tartalmazó csomagajánlatainkra ez nem vonatkozik.)

Nem szállóvendégeinktől előzetes bejelentkezést kérünk a medencék és a szaunák igénybe vételére.

A szállóvendégekre és a szálloda programjára tekintettel csak korlátozott számban tudunk fürdővendéget fogadni. Nagyobb kihasználtság esetén a medencetér nagyságát tekintve előfordulhat, hogy nem tudjuk fogadni fürdővendégeinket.

Megértésüket köszönjük!