Kiemelt programajánlatunk: Zselici csillagpark

Single Blog Title

This is a single blog caption
10 nov

Tízéves árak a tízéves Kardosfán!

Jeles évfordulót ünneplünk Somogy megye legszebb erdei szállodájában: tíz évvel ezelőtt lépett be az első vendég a Hotel Kardosfa kapuján. Az Esterházy hercegek egykori vadászházát a SEFAG Zrt. a 2000-es évek közepén újította fel, egy minden igényt kielégítő szállodát alakítva ki a zselici erdő szívében.
Azóta közel 30 ezer vendég több mint 57 ezer éjszakát töltött el a falaink között, sokan közülük újra és újra visszatérnek az évszázados fák meghitt csendjébe. Összesen 55 különböző országból érkeztek hozzánk, köztük olyan egzotikus helyszínekről is, mint Hongkong, Srí Lanka vagy éppen a több mint tízezer kilométerre lévő Új-Zéland.
Az ünnep azonban csak akkor az igazi, ha minél többeknek tudunk örömet szerezni. Ezért a következő egy évben hónapról hónapra új akcióval csábítunk mindenkit erdei pihenésre.

 


Első ajánlatunk egy kis nosztalgia

Pihenjen nálunk tíz évvel ezelőtti árakon! Ha most kiválasztja jövő évi pihenésének időpontját 2018. február, március és április hónapjaira, akkor előfoglalási akciónk keretében azokat az árakat kínáljuk önnek is, mint legelső vendégeinknek. Az előfoglalási ajánlatunk 2017. október 17. és november 17. között érvényes,amely akár egy főre és egy éjszakára is érvényes.
Töltődjön fel energiával nálunk a tavaszra és élje át testközelből az erdei természet ébredését!
Részletekről érdeklődjenek a recepciós munkatársunktól.

 


Egy frissítő masszázs az erdei túra után?

Egy kiadós erdei túrázás után esik csak igazán jól a felfrissülés. Miután bejártuk a havas-deres zselici lankákat, relaxálhatunk a kényelmes szobákban egy csésze forró itallal vagy élvezhetjük a wellnessrészleg szolgáltatásait.
A tízéves Hotel Kardosfa most egy extra kényeztetést kínál minden vendégünknek. Minden, legalább két éjszakás szobafoglalás után egy 500 Ft értékű masszázskupont adunk ajándékba 2018. január 17.-től február 17-ig! Az ajándék minden lefoglalt szoba után jár és érkezéskor vehető át a recepción. A kuponok azonnal is felhasználhatók, de érvényességi idejük egy év, így félretehetők egy későbbi erdei kikapcsolódásra is!

 


Frissüljön fel együtt az ébredő természettel és foglalja le erdei pihenését most.

A 10 éves Hotel Kardosfa*** 2018 február 17.- től március 17.-ig 15% kedvezménnyel kedveskedik a szobák minibár-hűtőiben lévő italok árából.

 


Nosztalgiázzon erdei finomságokkal

Különleges ajánlattal várjuk egy hónapig (2018 március 17.-től április 17.-ig) az ínyenceket erdei szállodánkban. A Hotel Kardosfa*** 10. születésnapja alkalmából felidézzük a tíz évvel ezelőtti ételeinket, amelyeket stílusosan a tíz évvel ezelőtti árakon kínálunk vendégeinknek.

Szállodánk konyhája ma is azokat az alapelveket és értékeket követi, amelyeket az alapításkor kitűztünk magunk elé. Arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb helyi, friss alapanyagot felhasználva, változatos fogásokat tálaljunk fel. Az ételkínálatot mindig az adott évszakban beszerezhető nyersanyagokhoz igazodva alakítjuk ki. Természetesen hangsúlyosan van jelen az erdei ízvilág. Szakácsaink kedvence a torma, az áfonya vagy a rókagomba, amelyek kiváló kiegészítői az ízletes vadételeknek. De vendégeink mindig találhatnak nálunk húsmentes fogásokat, tésztaféléket és halételeket is.

 


Gasztronómiai kalandok a Csillagos égbolt szállodájában

Nyár eleji akción keretén belül vendégeinket megajándékozzuk egy 500 Ft értékű utalvánnyal, melyet éttermünkben tud beváltani.
Kiváló alkalom a zselici erdők mellett a helyi gasztronómia izgalmas ízvilágának a felfedezésére is!
Kattintson a csomagajánlatainkért!

(Az akció június 17.-ig érvényes, szobafoglalásonként jár egy kupon)

 


Egy igazán hűsítő erdei pihenés!

Foglalja le szobáját a Karodsfa Hotelben weboldalunkon keresztül vagy emailben június során és ajándékba adunk egy hűsítő limonádéra beváltható kupont.
Kattintson a csomagajánlatainkért!

(Az akció július 17.-ig érvényes, szobafoglalásonként jár egy kupon)

 


Szobafoglalási akció

Készítse elő már most erdei pihenését a jövő évre és egy éjszakát ajándékba adunk! Amennyiben szeptember 30-ig legalább két éjszakát lefoglal 2019 februárjára vagy márciusára, akkor a harmadik éjszakát ajándékba adjuk!

Az akció részleteiről érdeklődjön Recepciós munkatársunknál.

Kattintson a csomagajánlatainkért!

(Az akció szeptember 30.-ig érvényes!)

 

Szeretettel várjuk a 10 éves szállodánkban!

*Az ajánlataink a hosszú hétvégékre és a kiemelt időszakokra nem vonatkoznak!