Kiemelt programajánlatunk: Zselici csillagpark

Single Blog Title

This is a single blog caption
kardosfa
13 okt

Szállodai kikapcsolódás

A szálloda számos lehetőséget rejt kikapcsolódásra, a kerékpárkölcsönzéstől egyenesen a vadászatig.

Kerékpárkölcsönzés
Kerékpározók részére és családi kikapcsolódásra ajánljuk a zselici túraútvonalak kerékpárral történő bejárását érintve a turistaút nevezetességeit is. Igény esetén korlátozott számban tudunk biztosítani férfi -és női kerékpárokat, gyermekkerékpárt, gyerekülést és gyermekek részére védőfelszerelést is.
Szabadidő eltöltésre nagyobb távolságban a hotel környéki települések és Kaposvár is megközelíthető kerékpárral.

Nordic Walking
Finnországból indult és terjedt el először Észak Európában, később német nyelvterületen, majd az Egyesült Államokban, Japánban, elsősorban a sífutók kezdték el alkalmazni, mint nyári edzésformát.
Lényege, hogy egy pár speciális bot és egy gyaloglótechnika segítségével hatékonyan és kímélő módon fejleszthetjük erőnlétünket, állóképességünket és mozgáskoordinációnkat.
Nordic Walking bot szállodánk recepcióján kölcsönözhető.
Élevezze Ön is a szabadban a Nordic Walking jótékony hatását!

Természetfotózás
Szeretettel várjuk természetfotózás szerelmeseit, akik szeretnék megismerni a Zselici Tájvédelmi Körzet gazdag növény- és állatvilágát.

Göncölszekér játszótér
A gyermekek önfeledten játszhatnak a homokozóban, a csúszdán, a libikókán és a hintán.

Teniszpálya
A hotel parkjában a szálloda vendégei díjmentesen vehetik igénybe a gumi borítású teniszpályát. Igény esetén a felszerelést is biztosítjuk.

A hotel parkjában szalonnasütés, bográcsozás
Bográcsozás a hotel tűzrakóhelyénél önállóan vagy a hotel séfjével. Az alapanyagokat, eszközöket a szálloda biztosítja egy jó főzőcskézéshez.

Piknik csomag
A hátizsákokat 2-3-4 személyre tudjuk elkészíteni. Minden hátizsák tartalmaz 1 db kockás plédet, a szükséges étkészletet, kulacsot és minden földi jót ami egy kiránduláshoz kell.

Erdei futópálya
Kocogni itt az erdőben, szökellő őzeket látva jó élmény, és motívációnak se rossz, ha látjuk, hogy milyen könnyen lehagynak.

Lovas kocsikázás az erdőben
Élvezzék a csodás tájat, a friss levegőt és a patkók ritmusos dobogását télen egy termosz forralt borral, nyáron egy jeges limonádéval a kézben.

Vadászat
Vendégeink részére lehetőség nyílik egyéni, társas, fogatos, valamint egy, illetve több napos, akár szabad területi, akár kerti vadászatokon való részvételre vagy ezek kombinációjára.
Vadászattal kapcsolatban a www.sefag.hu honlapján tudnak tájékozódni, ill. a Sefag-Lábod Vadászatszervező Irodánál lehet érdeklődni.

Elérhetőség

7400 Kaposvár, Bajcsy Zs. u. 21.
Tel: 82/505-105
Fax: 82/505-107
e-mail: sefag-labod@sefag.hu

Programszervezés
Gyalogos-, kerékpáros és lovastúrák szervezését és lebonyolítását vállaljuk a környék látnivalóit érintve.