Kiemelt programajánlatunk: Zselici csillagpark

Single Blog Title

This is a single blog caption
13 okt

Somogyi Erdőkért – Kitüntetések a SEFAG-nál

A szakma legjobbjait köszöntötte az erdők napján a SEFAG Zrt.
Az ENSZ Közgyűlés 67/200 számú határozatával az erdők nemzetközi napjává nyilvánította március 21-ét abból a célból, hogy 2013-tól kezdődően minden évben világszerte megemlékezzünk az erdők és fák jelentőségéről. 2017-ben az erdő és energia áll a rendezvények középpontjában.

A Sefag Zrt. évente szervez programokat a tavaszi napfordulón, melynek keretében az arra érdemeseknek átadja a céges elismeréseket.

Idén a SEFAG Zrt. Központja adott otthont az Immár hagyományosnak mondható ünnepi rendezvénynek. Az eseményt a Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tanulóinak műsora tette ünnepélyesebbé. Az előadást követően Barkóczi István vezérigazgató elsőként Bálint László okleveles erdőmérnök, fahasználati osztályvezető-helyettes részére adta át a SEFAG Zrt. legmagasabb elismerését, az 1992-ben alapított, Somogyi Erdőkért aranygyűrűs kitüntetést.

Somogyi Erdőkért kitüntetett Bálint László

Elismerő Oklevél kitüntetésben részesültek: Bándi János (Szántódi Erdészet), Fekete Mária (Csurgói Faipari Gyár), Freller Mónika (Zselici Erdészet), Hegyi László (Marcali Erdészet), Hegyiné Szabó Krisztina (Iharosi Erdészet), Kámi János (Lábodi Vadászerdészet), Nagy Ernőné (Kaposvári Erdészet), Sturm Péter (Hotel Kardosfa***), Toldy Zsuzsanna (Barcsi Erdészet), Tóthné Pintér Angéla (Központ) és Varga Péter (Nagybajomi Erdészet).

Gratulálunk!

 

forrás: Sefag Erdészeti és Faipari Zrt.

2017.03.23.