Kiemelt programajánlatunk: Zselici csillagpark

Single Blog Title

This is a single blog caption
10 nov

Tízéves árak a tízéves Kardosfán!

Jeles évfordulót ünneplünk Somogy megye legszebb erdei szállodájában: tíz évvel ezelőtt lépett be az első vendég a Hotel Kardosfa kapuján. Az Esterházy hercegek egykori vadászházát a SEFAG Zrt. a 2000-es évek közepén újította fel, egy minden igényt kielégítő szállodát alakítva ki a zselici erdő szívében.
Azóta közel 30 ezer vendég több mint 57 ezer éjszakát töltött el a falaink között, sokan közülük újra és újra visszatérnek az évszázados fák meghitt csendjébe. Összesen 55 különböző országból érkeztek hozzánk, köztük olyan egzotikus helyszínekről is, mint Hongkong, Srí Lanka vagy éppen a több mint tízezer kilométerre lévő Új-Zéland.
Az ünnep azonban csak akkor az igazi, ha minél többeknek tudunk örömet szerezni. Ezért a következő egy évben hónapról hónapra új akcióval csábítunk mindenkit erdei pihenésre.
Első ajánlatunk egy kis nosztalgia: pihenjen nálunk tíz évvel ezelőtti árakon! Ha most kiválasztja jövő évi pihenésének időpontját 2018. február, március és április hónapjaira, akkor előfoglalási akciónk keretében azokat az árakat kínáljuk önnek is, mint legelső vendégeinknek. Az ajánlatunk akár egy főre és egy éjszakára is érvényes.
Töltődjön fel energiával nálunk a tavaszra és élje át testközelből az erdei természet ébredését!
Részletekről érdeklődjenek a recepciós munkatársunktól.

Szeretettel várjuk a 10 éves szállodánkban!

*Az ajánlatunk a hosszú hétvégékre és a kiemelt időszakokra nem vonatkozik!
Ajánlatunk 2017. november 23.-ig érvényes!